Prima pagină > Uncategorized > Doi prieteni diferiti dar,totusi asemanatori

Doi prieteni diferiti dar,totusi asemanatori

Toti il priveau cu niste ochii plini de ura si nu intelegea din ce motiv sunt asa de rai si respingatori cu el ca doar nu le facuse nimic. Iar,pentru ca nu avea prieteni inca de cand se stia a inceput sa picteze pe panza,cu manile.Prumul sau desez a fost un triunghi cu un corp in centru.Profesorul lui la intrebat ce a desenat pe acea plansa.El ne stind ce sa ii raspunda ia spus ca a desenat ceia ce simntea in sufletul sau si ca atuncea cand desena simtea un gol in inima si ca il doare foarte tare. Iar,acea persoana a inceput sa ii explice pe intelesul sau ceia ce simtea spunadui urmatoarele cuvinte dupa ce a luat un cutint si sa taitat la un deget.
Profesorul:Durerea nu este doar cea pe care o simtim atunci cand sangeram,durerea poate sa fie de mai multe feluri depinzand de situati diferite uneori o rana te doare pe moment apoi ne trece dar ceia simtim „suferinta” poate dura pentru tot deauna.
El: Cum a-si putea sa fac sa nu ma mai doara asa tare inima? 😦
Profesorul: Durerea pe care o suferim se poate trada doar cu dragoste, …dragostea celor din jurul nostru,si dragostea pe care noi o oferim altor persoane.
El: Dar toata lumea ma prveste cu ochii goi si plini de ura. 😦
Apoi a luat un mar dupa masa si cu acelasi cutit,la taiat in doua si ia spus:
Oameni pot fii inselatorii pe dinafara pot fii cei mai frumosi oameni si ca ei nu au nici-o problema in viata,pe care o duce dar de fapt pe dinauntru sunt cu totul alt fel la fel ca acest mar stricat asa este si sufletul lor.
Iar,desenul pe care spui ca l-ai desenat si acesta are o semnificatie la fel de dureroasa pe cum spuneai si tu acel triunghi semnifica o inchisoare a sufletului si ca presiunea dureri pe care o simti incepe sa te stranga din ce in ce mai tare,iar corpul din interiorul lui esti tu cu sufletul tau care te simnti izolat de toata lumea care nu vorbeste cu tine.Trebuie sa vindeci acea rana pana nu este prea tarziu.
Intr-o noapte cand copilul era pe acoperisul casei si privea la luna a fost atacat de in spate,de o persoana mascata,dar in timp ce copilul era atacat sa ridicat un scut de nisip care il apara,copilul find speriat de asta si ceia ce vedea,nu a reactionat in nici-un fel,iar nisipul din jurul lui la omorat pe atacator iar copilul speriat sa dus sa ii dea bandana de pe fata care ii acopera chipul atacatorului ,iar persoana din spatele masti era chiar profesorul acestuia.Copilul cand a observat sa panicat sa dat in spate si a picat in fund. Iar profesorul cu ultima suflare ia spus ca a fost angajat ca sa il omoare de catre propriul tata deoarece avea un demon in interiorul sau inca de cand sa nascut si deaceia era respins de atatea persoane,apoi profesorul sa stins din viata.
Copilul a plecat izgonit din acel tinut si a plecat in cautarea cunoasterii,iar pe drum la cunoscut pe alt baiat care nu ii starnea interesul asa ca nu la intrebat cum il cheama pe el si doar pe prietenul sau iar baiatul acela sa enervat ca pe el de ce nu la intrebat cum il cheama,si a strigat in gura mare ca sa auda „demonul desertului” care a fost izgonit cum il cheama.
Dupa ceva timp „demonul desertului” a aflat mai multe detalii inportate despre acel baiat care si-a strigat numele in gura mare si a aflat ca si el avea un demon in interorul sau si ca oamenii,tot asa il priveau cu ochii plini de ura doar ca spre deosebire de „deomonul desrtului” el iesea in evidenta prin faptele pe care le facea si glumele proaste,si avea dorinta inca de mic sa devina cineva sa nu mai fie privit cu acei ochii asa ca dorinta sa cea mai mare era sa conduca acel oras in care locuia deoarece era cea mai importanta persoana.
Dupa ceva timp demonul sa duelat intr-un concurs de admitere al unei universitati ca sa devina la un rang mai mare cu acel baiat care si-a strigat numele in gura mare,doar ca a pierdut in fata lui si la intrebat demonul nisipului:
De ce faci atat de multe pentru acesti oameni,care te privesc cu ura ca doar esti la fel ca mine un demon care trebuie tinut intr-o inchisoare in care nu trebuie sa ai scapare.Eu unul am folosit doar ca o arma distrugatoare fara sentimente sau resentimente de cei din jurul meu deaceia urasc oameni.
Iar baiatul ia raspuns: Eu spre deosebire de tine imi doresc ca sa devin o persoana cunoscuta si sa nu mai fiu privit cu acei ochii goi plini de ura si vreau sa devin conducatorul acestui oras ca sa il scap de razboaie care izbugnesc pentru cucerirea panturilor si ca oamenilor sa nu le mai fie frica de un sange inflacarat plin de ura care sa izbugneasca un razboi care poate fii devastator nu doar pentru oameni dar si pentru acest oras care ca vii distrus din temeli.Iubirea pe care eu le-o port acestor persoane este imensa chiar daca ei nu ma plac si nu ma sustin eu tot am sa incerc sa ii protejez deoarece oamenii sunt cele mai inportante persoane din lumea,aceasta.Si nu ar trebui sa mai existe ura si doar iubire si intelegere intre persoane.
Baiatul demon auzind aceste cuvinte a inteles ce inseamna dragostea de fapt fata de persoanele din jurul sau asa ca a inceput sa lacrimeze si sa simnta in sfarsut dragoste si inima lui de gheata sa se topeasca.Spunadu-i ca nu ii prezenta inainte interes dar acuma nu va mai uita numele lui Naruto Uzumaki. Devenid cei mai bunii prieteni mai alesinvatandul ce inseamna de fapt dragostea fata de persoanele cele din jurul sau.

https://i0.wp.com/fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/187/f/3/naruto_shippuden_ending_22____sad_naruto_as_kid__by_theuzumakichan-d567fnq.jpg

Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu