Prima pagină > Uncategorized > Dragostea dintre doi necunoscuti

Dragostea dintre doi necunoscuti

Un baiat se imbonlaveste si ajunge la spital 😦 .Si doctori il interneaza ca sa vada evolutia strari lui de sanatate. 😦 El se inprieteneste cu niste baieti prin spital dar,cel mai bine se intelegea cu baiatul in care era in acelasi salon cu el. 😦 E afla dupa cateva zile ca nu o sa mai fie internat asa de mult timp si o sa ii dea drumul acasa, 😦 dar, afla si de la prietenul lui ca in spital sunt uni doctori care, ii ciopartesc pe pacienti grav raniti,si le iau organele,dar pe unii le mai 😦 administreaza un ser 😦 ca sa ii adoarma sa poata sa le ia organele. 😦 Prietenul baiatului se duce la o doctorita in cabinet sa vada daca ce-ia ce ia zis este adevarat, 😦 iar,baiatul sta de paza sa nu cumva sa vina alt cineva din cadrul medical,ca sa il surprinda pe prietenul lui ca are, o discutie 😦 despre ceia ce auzise ei. Baiatul sta la usa dupa ce intra prietenul lui, 😦 baiatul se plictiseste si se tot invartea in cerc desi nu trecuse nici 5 minute 😦 . Unde se apropie o fata mai burnetica inbracata in alb si vrea sa vada ce se intamla in cabinetul medical. Usa find intre deschisa 😦 ,baiatul find aproape se pune in dreptul unde usa era intre deschisa 😦  (crapata) deoare ce se auzeau vorbind el trage usa dupa el asezanduse cu spatele spre usa. 😦 . Fata ne cunoscundul pe baiat il intreaba:

-Ce faci?
-Bine dar tu ?
-Bine ma plimbam pe coridor si am auzit ceva apoi team,vazut pe tine.
-Hmmm. 😦
-Ce sa intamplat?
Baiatul uitanduse in stanga si in dreapta 😦
-Te ai indragostit? Fata zicand superstitios. 😦
-Depinde? Raspunzand el timid 😦
Fata uitanduse ciudat la el apoi zicandu-i:
-Hai sa ne plimbam inpreuna sa ne cunoastem
-Bine. Zise baiatul emotionat 😦

Dupa ce a plecat cu fata de langa usa cabinetului,uitase ca prietenul lui este acolo ca sa,ii zica ce a vorbit cu doctorita 😦 .Dar baiatul era indragostit de acea fata fara sa isi dea seama 😦 , si facea tot ce ii zicea ea. Dupa ce sau plimbat mai bine de o jumatate de ora vorbind prin tot spitalul fata se opreste si il saruta dintr-o data pe baiat. 🙂 Baiatul ne stind ce sa intamplat si emotionat lesina 😦 .Fata speriata ca a lesinat si a dat cu capul de podeaua de ciment trebura toata 😦 dar,are puterea de al ridica de jos,si se duce cu el pe o canapea de langa un geam la balcon 😦 .Fata ii tine capul in brate pe picioarele ei,:( cu lacrimi in ochii,fata ii zicea ca la sarutat pentru ca il iubeste foarte mult si nu se gandea ca o sa aiba curajul sa il sarute dar,la dragostea pe care io poarta a avut puterea sa il sarute dar, 😦 nu a mai putut sa ii spuna si ce simntea.In acea clipa baiatul auzea cuvintele si ia dat,putere sa se trezeasca din comotia pe care o suferise deschizand ochi si zicandui fetei care era cu ochii in lacrimi:

-Si eu te iubesc.Tremurandui buzele 🙂
-Sensibilule mai speriat. Fata zicandui cu lacrimi in ochii zambind 🙂
-Tu mi-ai dat putere sa ma ridic 🙂
-Cum? 🙂
-spunandu-mi ce simti pentru mine  😦 simnteam ca vreau sa ma ridic sati zic aceleasi lucru. 🙂
Fata ridicandui capul de pe picioarele ei si il strangea la piept cu putere deoare ce il iubea nespus de mult.Baiatul se rinrosise tot cand fata il tinea cu capul la pieptul ei,dar simtea ca il iubeste cu adevarat.Fata nu vroia sa ii mai dea drumul. Dupa ce ia dat drumul fata de la piept sa sarutat cu pasiune spnandui ca il iubeste.Baiatul emotionat 😦 a intrebat-o pe fata.

-Vrei sa fim inpreuna pentru tot restul vieti si sa te muti la mine?
Fata nu stia ce sa zica deoare ce 😦 nu se astepta la o asa intrebare 😦
-Fata a zis ca da dar sa-i intrebe si pe parinti ei. 😦
-Ok sper sa fie de acord cu relatia noastra
-Si eu vreau sa fie de acord cu noi.

Biatul o se duce inpreuna la salonul unde era prietenul lui.Prietenul lui era pe pat nervos,cand a vazut prietenul baiatului ca este cu o fata si se tin de mana ia trecut supararea si a zis:

-De ce ai plecat de la usa fara sa iti zic vestile? 😦
-Imi pare rau 😦 nu mi-am dat seama 😦
-Nu este nimic dar,sa stii ca informatia era valabila doar pentru persoanele care nu mai au de trait si vor sasi doneze organele 😦
-Ce bine ca eram putin speriat ma gandeam la cu totul alt ceva. 😦
-Nu imi zici si mie cine e fata? 😦
Baiatul ii povestete cum sa intamplat totul si cum sa cunoscut cu acea fata.
-Vreti sa va cunun eu? Prietenul zicand razand 🙂
-Desigur esti cel mai bun prieten al meu. 🙂
Dupa ce au plecat amandoi de la spital fata si baiatul si-au intrebat parinti care au fost de acord.Nu sau mutat la el si la ea iar, dupa o luna sau casatorit si si-au cumparat o casa ei amandoi in apropiere de parinti amandurura si stau inpreuna, si sunt fericiti si se iubeau nespus de mult pentru doi tineri de 20 de ani. 🙂 .Dupa cativa ani iubirea lor a crescut si mai mult prin venirea pe lume a celor doi copii ai lor 🙂 .Iubirea celor doi tineri este si va fi nemuritoare. 🙂 🙂 🙂

vk-love-anime-love-12476021-1920-1200

Love kidd
Categorii:Uncategorized
  1. cristina
    februarie 24, 2013 la 9:49 am

    foarte frumoasa povestea m-ai impresionat 😦 felicitari:)

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu